Yurt Dışı Eğitim ve Kariyer - Bilgin Anadolu Lisesi

YURT DIŞI EĞİTİM VE KARİYER DANIŞMANLIĞI

• Yurt dışı 4 hafta, 1 dönem ve 1 yıl lise değişim programları
• Yurt Dışı Üniversite programları

Yurt dışı eğitim programlarımızda akademik çözüm ortağımız ile Özel Bilgin Anadolu Lisesi, kendi öğrencilerine özel lise değişim programlarında ve Yurt Dışı Üniversitelerin seçimlerinde kariyer planlaması yapıyoruz.

Öğrencilerimiz lise değişim programlarında hem dünyadaki eğitim sistemlerinin parçası olurken hem de bulundukları ülkelerin kültürlerini güvenlik protokolünden geçmiş ailelerin yanında kalarak öğretiyoruz.

Lise değişim programları ve Yurtdışı üniversite başvuru koşulları kapsamında okulumuz öğrenci -velileri ile bilgilendirme seminerleri yapıyoruz.

Yurtdışı eğitim fırsatlarından faydalanmak isteyen öğrenciler ve ebeveynleri ile görüşmeler yüz yüze görüşmeler sağlanmaktadır. Bu görüşmelerde öğrencimizin kariyer hedeflerine istinaden ülke zaman ve program eşleştirilmesi yapılmaktadır. Öğrencimiz yurtdışı eğitim fırsatları ile gittiği ülkede, ülke temsilcileri ile takip ediyoruz.

Program sayesinde dahil olan öğrencilerimiz yurtdışı eğitim deneyimini , kariyer planlamalarını ve farklı kültürleri tanımak gibi özelliklere sahip olmasını sağlıyoruz.

Daha fazla bilgi için linke https://bilginokullari.k12.tr/iletisim/ tıklayıp iletişim formunu doldurunuz.