Yabancı Dil Eğitimi - Bilgin Anadolu Lisesi

Yabancı Dil Eğitimi

Türk ve Native öğretmenler ile yabancı dil eğitimine önem veriyoruz.

Öğrencilerimizin 9. Ve 10. Sınıfta dil öğrenme becerilerinin aşamaları olan okuma-yazma-dinleme ve konuşma kazanımlarını öğrenmelerini hedefliyoruz.

İngilizce ve Almanca yabancı dilleri ile ilgili yurt dışı ve yurt içi çalışmalar ile öğrencilerimizi destekliyoruz.

Öğrencimize 11. Ve 12. Sınıf olduğunda Dil sınıfında okuma fırsatı veriyoruz ve doğru kariyer planlamasını birlikte yapıyoruz.

Öğrencilerimize ilk dönem 2 ve ikinci dönem olmak üzere İngilizce seviye belirleme sınavları yaparak , hedef kazanımlarını ölçüp sonuçlarını öğrencilerimiz ve ebeveynleri ile paylaşıyoruz

Öğrencilerimizi, İngilizce dil seviyesini ölçmek için uygulanan uluslararası sınav olan İELTS ‘ e hazırlıyoruz. İelts hazırlık kurslarımızı öğrencilerimize online bir şekilde sunuyoruz.

Daha fazla bilgi için linke https://bilginokullari.k12.tr/iletisim/ tıklayıp iletişim formunu doldurunuz.