Haberler - Bilgin Anadolu Lisesi

Haberler

YKS Bilgilendirme Semineri

Değerli velilerimiz; YKS  hazırlık sürecini daha verimli hale getirebilmek ve öğrencilerinizi bu süreçte daha doğru anlayabilmeniz için Okul Müdürümüz Osman UÇAR 25 Kasım Cumartesi günü  saat 14:00 ‘ da okulumuz konferans salonunda YKS bilgilendirme semineri yapacaktır. Tüm 11. ve 12. sınıf velilerimiz seminerimize davetlidir. Özel Bilgin Anadolu lisesi olarak seminerlerimize yıl  boyu devam edilecektir.

ESKİŞEHİR GEZİSİ

Öğrencilerimiz ile birlikte Eskişehir Gezisi planlanmaktadır. Cuma Programı 13.00 Okul Önünden toplu taşıma ile bostancı marmaraya durağına geçiş 14.13 Istanbul – Bostancı Hızlı Trenine Biniş 17.10 Eskişehir’e varış 18.00 Gezgin Hostel’e Geçiş 19.00 Otele Yerleşme Serbest Zaman 19.30 Akşam Yemeği 21.30 Serbest Zaman ve Dinlenme Cumartesi Programı 09.00 Kahvaltı 10.00 Eskişehir Turu Başlaması 10.30 Odun […]

Ücretsiz Dersler

Eğitimde fırsat eşitliği ve kaliteli öğrenme imkanlarına verdiğimiz önem doğrultusunda, okulumuz olarak 9, 10 ve 11. sınıflar için her Cumartesi günü ücretsiz dersler başlatıyoruz! Bu özel programla, öğrencilerimizin akademik başarılarını desteklemek ve potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak amacındayız.

25 Mart Okula Kabul Sınavı

Başvuru formunu doldurarak sınavımıza katılabilirsiniz.        

Cigna ile İş Birliği

Ferdi kaza ve hayat sigortaları branşlarında güvende ve iyi hissettiren sigortacılık anlayışıyla hizmet veren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik ile “İş Birliği Protokolü” imzaladık. Bu iş birliğinde emeği geçen herkese teşekkür eder, her iki kuruma da hayırlı olmasını dileriz.

QNB Finansbank ile İş Birliği

QNB Finansbank ile “İş Birliği Protokolü” imzaladık. Bu işbirliğinin iki kurum ve protokolden faydalanacak velilere hayırlı olmasını diliyoruz.

Haliç Üniversitesi İş Birliği

Haliç Üniversitesi ile “İş Birliği Protokolü” İmzaladık.  

Matematik Atölyesi Etkinliği

Öğrencilerimiz ile geçtimiz günlerde Marmara Üniversite’sini ziyaret ettik. Popüler matematik konularının konuşulduğu seminere katılarak bilgilendik. Daha sonra matematik ve sanat ilişkisini gösteren sergiyi, akıl ve zeka oyunlarının yer aldığı matematik atölyesini ziyaret ederek eğlendik.  

Bursa – Uludağ Gezisi

Tarihi ve doğal güzellikleri ile ünlü, Osmanlı Devletimizin ilk başkenti olan Bursa şehrimize ve ülkemizin gözde kış turizm beldesi Uludağ’a gezi düzenledik. İlk gün Uludağ’da karın tadını çıkaran öğrencilerimiz, ikinci gün Bursa’nın tarihi ve turistik mekanlarını gezdiler.       

eTwinning Projelerimiz

Özel Bilgin Anadolu Lisesi Etwinning’de felsefe alanında “Yaşam İçin Felsefe” ve “Felsefe Soruşturma Topluluğu” adlı iki projeyle yer almıştır. Okul içi ve çevrimiçi etkinliklerle görev alan öğrencilerimiz başarıyla okulumuzu teslim etmiştir.  

Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı

Başvuru formunu doldurarak sınavımıza katılabilirsiniz.        

Bilgin Anadolu Lisesi Seviye Tespit Sınavı STS

Seviye Tespit Sınavımız 16-17 Ekim tarihleri arasında düzenlenecektir. Belirlenen tarihlerde sizlere uygun saat aralığını belirleyerek Seviye Tespit Sınavımıza katılabilir ve üniversite sınavı için ne kadar hazır olduğunuzu ölçebilirsiniz.  

2021 LGS Tercih Sonuçları Açıklandı!

Tercih sonuçları açıklandı, Bilgin Anadolu Lisesi, sınava giren tüm öğrencilerimize başarılı ve mutlu bir gelecek diler!

Career Planning Work Programı Bilgin’de!

Öğrencilerimizin akademik ve mesleki yatkınlıklarını keşfediyor, elde ettiğimiz çıktılarla onlar için en uygun…