Bilgin Okulları, kurulduğu ilk günden bu yana, eğitim modelini “deneyimleyerek kalıcı öğrenme” üzerine inşa etmektedir.

Eğitim müfredatı yanı sıra, takviye programları, öğrenci takip yönetimi ve rehberlik hizmetleri ile öğrencilerimizin ihtiyacı olan tüm destekler sağlanmaktadır.

Aynı zamanda global yaşama uyumunu kolaylaştırmak için öğrencilerimize eğitim hayatı süresince zorunlu iki yabancı dil öğretilmektedir. Bu uyumu pekiştirmek çerçevesinde okulumuz, Avrupa’nın üç ülkesi ile öğrenci değişim programlar ve proje çalışmaları sürdürmektedir.

Ataşehir’de, yeni kampüsünde faaliyetlerini hız kazandıran Bilgin Okulları, Eğitimci kadrosunda da genç, pratik ve dinamik bir yapı tercih etmiştir. Bu tercih ile beraber öğretmenlerimiz sadece bilgi birikimi olarak değil bu bilginin öğrenciye aktarım noktasında da dünya modellerini uygulamaktadır.

Bizler, bilgi ve eğitimin yanı sıra ; sporun, sosyal ve kültür faaliyetlerin de başarıda çok önemli faktörler olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden tüm faaliyetlerimiz öğrencilerimizin başarısını arttırıcı yönde planlanmakta ve uygulanmaktadır.

Bilgin Okulları olarak gelecek misyonumuz; bilgi çağının kendinden emin özgüveni yüksek bireylerini yetiştirmektir.

Bilgin Eğitim Kurumları

VİZYONUMUZ

Bilgin okulları daima "en iyi" olmak üzere kurulmuştur. Bilgin, nitelikli bireyler yetişdirdiğinin bilincinde olan ciddi bir eğitim kurumudur. Bilgin olarak hedefimiz, başarıya giden yolu öğrenciye en kolay şekilde öğretip, ezberci eğitim çizgisi dışında sorgulamaya dayalı eğitimi ile edindiği bilgiyi tutum,davranış, ve beceriye dönüştürüp bu birikimleri evrensel ve ulusal değerler temelinde üstün başarılara dönüştüren bireyler yetiştirmektir. Bu doğrultuda tüm öğrencilerini akademik ve sosyal yönden ulusal ve uluslararası toplumların her zaman en önde gelen bireyleri olarak yetiştirmek ve tüm dünyada örnek alınacak bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYONUMUZ

Ortaya koyduğumuz eğitim stratejisi sorgulayan, bilgi, beceri, tutum ve davranışları ile fark yaratan bireyler yetiştirmek, ulusal ve uluslararası düzeylerde yüksek nitelikli iş gücü oluşumuna katkı sunmaktır.